Ад'ювант для ґербіцидів Роубек за вигідною ціною 390 грн/л. Безкоштовна доставка, Київ.

| Паведамленні: 21 кастрычнік 2024, нумар: 33660
390 грн.
Ад'ювант для ґербіцидів для ґрунту від компанії "Самміт-Агро Україна" під назвою "Роубек" доступний за вигідною ціною лише 390 гривень за літр. Доставка здійснюється за наш рахунок. Відправлення по Україні без передоплати та авансу. Ми продаємо лише оригінальні товари. Надаємо знижки, але умови обговорюються індивідуально.

Ад'ювант для ґербіцидів, що застосовується на чутливих культурах, дозволяє створювати робочий розчин гербіциду та Роубек, який, проходячи через форсунки оприскувача, формує менше дрібних крапель. Роубек поліпшує адсорбцію гербіцидів глинистою фракцією ґрунту. Гербіциди рівномірно закріплюються в верхньому шарі ґрунту (5 см) і не вимиваються в нижні горизонти після опадів.

Завдяки концентрації робочого розчину в верхніх шарах ґрунту посилюється дія гербіцидів на бур'яни та зменшується їх фітотоксичність для культурних рослин. Більшість бур'янів проростає з верхнього шару ґрунту (5-10 см) і зіштовхується з підвищеною концентрацією гербіциду, тоді як коренева система культурних рослин (зазвичай знаходиться нижче) не піддається негативній дії гербіцидів.

Багаторічні дослідження в Англії та країнах Європи свідчать про те, що Роубек не має негативного впливу на природну деградацію гербіцидів в ґрунті і не збільшує тривалість дії гербіцидів або накопичення їх залишків у врожаї.
Звяжыцеся з аўтарам аб'явы
Менеджер Олег
Каментары
0
Каб апублікаваць свой каментар, Вы павінны зарэгістравацца або увайсці.
Іншыя падобныя аб'явы
Прилипатели
3.85$
Учора
15:11
Прилипатели
6.77$
Учора
15:11
Прилипатели
15$
Учора
14:49
Прилипатели
23$
Учора
14:49
Viber:
09xxxxx