Гербіцид Каліф Адам, розпродаж залишків зі складу, Київ.

| Паведамленні: 17 кастрычнік 2024, нумар: 29951
800 грн.
Гербіцид Калиф™ КЕ - концентрат емульсії об'ємом 5 літрів, що пропонується за оптовою ціною зі складу Калиф Adama в Ізраїлі. Розпродаж залишків у місті Києві. Ми продаємо лише оригінальні препарати. Телефон для замовлення: 098-321-96-60, Олег, менеджер відділу продаж.

Гербіцид Калиф™ КЕ є селективним високоефективним гербіцидом дії в грунті для боротьби з широким спектром двосім'ядольних та злакових бур'янів у посівах сої та рапсу. Деякі переваги включають:
- Мінімальна залежність від наявності ґрунтової вологи;
- Довготривалий захисний екран;
- Ефективний засіб для боротьби з подмаренником цепким і лебедою білою;
- Відсутність негативного впливу на букальні бактерії.

Незважаючи на високу конкурентність щодо бур'янів, через стрімкий ріст у весняний період соя може значно заростати бур'янами. Шкідливі бур'яни у посівах сої включають подмаренник цепкий, ромашку звичайну, зірочку, фіалку трикольорову, пирій плазучий. Вони відбирають у рослин сої вологу та поживні елементи, підвищують вологість при зборі сої. На підставі багаторічного досвіду, гербіцид Калиф™ можна використовувати у баковій суміші з гербіцидом Містраль™, що дозволяє досягти максимальної ефективності на широкий спектр однорічних бур'янів.
Звяжыцеся з аўтарам аб'явы
Менеджер Олег
Каментары
0
Каб апублікаваць свой каментар, Вы павінны зарэгістравацца або увайсці.