Каптор - ефективний гербіцид для контролю бур'янів у посівах соняшнику Clearfield, Київська область.

| Паведамленні: 17 кастрычнік 2024, нумар: 30035
22$
Каптора є ефективним гербіцидом для контролю бур'янів у посівах соняшнику Clearfield. Діюча речовина: 33 г/л імазамокс та 15 г/л імазапір. Культура: соняшник Clearfield. Бур'яни: однорічні дводольні та злакові. Тип застосування: післясходовий. Форма препарату: водний концентрат. Тара: 20 л, ціна вказана за 1 л.

Характеристики гербіциду Каптора:
Препарат Каптора випускається у вигляді розчинного водного концентрату, розфасованого у двадцатилітрові пластикові каністри. Він відноситься до неорганічних гербіцидів з вибірковою (селективною) дією.

Особливості застосування гербіциду Каптора:
Обробка проводиться одноразово на етапі зростання четвертого або п'ятого листка соняшнику та другого або третього листка бур'яну. Діючі речовини гербіциду створюють на грунті "захисний екран", який протягом двох місяців не дасть прорости новим паросткам бур'янів. Температура повітря для оптимальної обробки посівів повинна бути в межах 12-25°C. Гербіцид можна використовувати на одному полі не частіше одного разу за три роки.

Інструкція щодо застосування гербіциду Каптора:
Норма витрати Каптора на один гектар землі становить 1-1,2 л, загальний об'єм робочої рідини на гектар - 200-400 л. Розчин слід готувати безпосередньо перед обробкою: наповнити ємність для робочого розчину водою на 1/3, додати необхідну кількість концентрату, ретельно перемішати і долити води до повного об'єму.

У зв'язку з тим, що гербіцид Каптора відноситься до третього класу токсичності, його не можна змішувати з іншими гербіцидами, рідкими мінеральними добривами та засобами для знищення шкідливих комах.

Важлива інформація!
Не рекомендується обробляти звичайні сорти соняшнику та більшість сільськогосподарських культур гербіцидом Каптора, оскільки це може призвести до пригнічення росту та загибелі. Застосовуйте тільки для зазначених сортів соняшнику!
Звяжыцеся з аўтарам аб'явы
Юрій
Каментары
0
Каб апублікаваць свой каментар, Вы павінны зарэгістравацца або увайсці.