Порошковий інокулянт для Сої та Гороху - Ризоактив В; на основі активованого вугілля, Київ.

| Паведамленні: 17 кастрычнік 2024, нумар: 28078
670 грн.
Порошковий інокулянт для сої та гороху "Ризоактив В" є сухим методом обробки для фіксації бульбочкових бактерій передпосівної обробки насіння сої та гороху.

**Інокулянт для сої та гороху**
**Діюча речовина:** бактерії Bradyrhizobium japonicum, бактерії роду Rhizobium
**Препаративна форма:** порошок

**Призначення:** Інноваційний препарат, високоактивних, конкурентоздатних бульбочкових бактерій для передпосівної обробки насіння сої та гороху, що забезпечує утворення на коренях рослин потужного нодуляційного апарату. Інокулянт сприяє поліпшенню азотного живлення бобовими культурами, характеризується стійкістю до згубної дії чинників навколишнього середовища, сприяє активному росту та розвитку рослин, підвищенню врожайності та якості насіння.

**Марка:** В
**Форма препарату:** Порошкоподібна на основі активованого вугілля
**Діюча речовина:** три штами бульбочкових бактерій Bradyrhizobium japonikum (соя) Rhizobium leguminosarum (горох)
**Вміст діючого чинника (титр бактеріальних клітин):** в 1 г препарату не менше - 4-5 млрд.
**Термін зберігання:** 6 місяців при температурі +5…+15°С
**Норма витрати на т насіння:** 2 кг
**Фасування:** 1 кг

**Бактерізацію проводять:** в день посіву, завчасна обробка насіння (14 діб) до посіву

**Особливості застосування:** Препарат "Ризоактив" випускається в трьох марках - Р (рідкий), Т (на основі торфу), В (на основі активованого вугілля), що дозволяє використовувати його для передпосівної обробки насіння в господарствах з різним технічним оснащенням. Удосконалені формули усіх трьох марок забезпечують рівномірний розподіл препарату в масі насіння та гарантоване покриття кожної насінини. Високий вміст діючого чинника на момент обробки дозволяє здійснювати її завчасно.

**Спосіб застосування:** Обробку насіння здійснюють в місці, де немає потрапляння прямих сонячних променів. Інокуляція може здійснюватися сухим та вологим способом. Для вологого способу заборонено використовувати хлоровану воду. Для вибору порошкової форми рекомендується додати до робочого розчину прилипач, що безкоштовно додається в комплекті з препаратом. Щодо марки, Р рекомендується для обробки насіння в протрюювальних машинах, Т - для обробки вручну та за допомогою бетономішалок, В - для обробки безпосередньо в сівалці.

**Для захисту насіння та проростків від шкідників та хвороб дозволяється сумісне використання (в одній баковій ємності) препарату з хімічними пестицидами.**

**Механізм дії препарату:** Бульбочкові бактерії Bradyrhizobium japonicum та Rhizobium leguminosarum вступають в симбіотичні стосунки з рослинами сої та гороху, здійснюючи процес біологічної фіксації аз
Звяжыцеся з аўтарам аб'явы
ООО Агро-Химпром
Каментары
0
Каб апублікаваць свой каментар, Вы павінны зарэгістравацца або увайсці.