Штефклорам - Селективний системний гербіцид для контролю бур'янів на посівах ріпаку, Київська област

| Паведамленні: 17 кастрычнік 2024, нумар: 29998
15$
**Штефклорам** - селективний системний гербіцид для контролю однорічних дводольних та багаторічних коренепаросткових бур'янів у посівах ріпаку.

**Характеристики:**
- **Діюча речовина:** клопіралід (267 г/л) + піклорам (67 г/л)
- **Препаративна форма:** розчинний концентрат
- **Виробник:** Stefes
- **Упаковка:** 5 л (ціна вказана за 1 л)

**Принцип дії:**
Штефклорам поглинається листям і корінням, транспортується по рослині та накопичується в меристематичних тканинах. Він блокує функцію натуральних гормонів рослини, що призводить до порушень у процесі росту. Препарат знищує як наземну частину, так і кореневу систему бур'янів. Перші ознаки дії препарату спостерігаються через 12-18 годин після внесення, повна загибель настає через 2-3 тижні.

**Переваги:**
- Знищує широкий спектр бур'янів
- Не фітотоксичний
- Ефективний при знищенні осоту
- Сумісний з іншими засобами захисту рослин

**Особливості застосування:**
При необхідності пересівання площі, обробленої препаратом Штефклорам, не можна сіяти зернобобові чи соняшник. Препарат сумісний з препаратами виробництва ДДЕ ФАРМ АГ. Рекомендується проводити попередню перевірку на сумісність компонентів та фітотоксичність суміші при використанні з препаратами інших виробників.

**Регламент застосування:**
Препарат не можна застосовувати у спекотні дні при сильному сонячному випромінюванні або при небезпеці нічних приморозків. Рекомендовано проводити обприскування при температурі від +10 до +25 ºC за допомогою наземної техніки в ранкові (до 10) і вечірні (після 18) години при мінімальних повітряних потоках. Швидкість повітря при дрібно-крапельному обприскуванні не повинна перевищувати 3 м/с, при велико-крапельному - 4 м/с. Не слід обприскувати мокрі від дощу чи роси рослини або якщо очікуються опади протягом наступної години.

**Норма витрати робочого розчину:** 200-300 л/га.

Для ріпаку рекомендується обприскування у фазі від 4-х листків до початку бутонізації. Фаза однорічних бур'янів - 6-8 листків, осотів - розетка до початку формування генеративного пагону (2-8 см), підмаренника чіпкого - до 8 см.
Звяжыцеся з аўтарам аб'явы
Юрій
Каментары
0
Каб апублікаваць свой каментар, Вы павінны зарэгістравацца або увайсці.