Продам гербіцид Міракл.

| Добавени: 13 април 2021, номер: 5328
7$
Производитель: Другой 
Додаткова інформація про товар, аналоги, порівняння цін на сайті: agro-xim.com.ua

МІЛАГРО, КС - селективний, системний, послідосівний гербіцид для боротьби з однорічними та багаторічними злаковими та деякими двосім'яними бур'янами в посівах кукурудзи на зерно та силос.

Переваги:
- послідосівний системний гербіцид вибіркової дії для кукурудзи, вирощуваної на зерно або силос;
- відмінна дія проти злакових та деяких двосім'яних бур'янів, включаючи багаторічні, що проростають як з насіння, так і з кореневищ, наприклад, гумай, пирій;
- можливість застосування на різних стадіях розвитку культури;
- зручність та простота у приготуванні якісного робочого розчину завдяки додаванню поверхнево-активних речовин;
- короткий період розпаду в ґрунті.

Період захисної дії:
45-60 днів в залежності від норми витрат, видового складу та стадії розвитку бур'янів, а також погодних умов після застосування препарату.

Швидкість впливу:
Залежить від стадії розвитку та фізіологічного стану бур'янів, а також погодних умов на момент обробки та невдовзі після неї. При сприятливих умовах ріст чутливих бур'янів припиняється протягом 6 годин після оприскування. Повна загибель бур'янів настає протягом 7-20 днів після обробки.

Технологія застосування:
Чистоту бака, магістральних трубопроводів та розпилювачів, а також справність всього оприскувача перевіряють до початку захисних робіт. Потім визначають кількість та рівномірність подачі води через розпилювачі та порівнюють з розрахунковими даними щодо витрати робочої рідини на 1 га.

Оприскування проводиться вранці або ввечері в безвітряну погоду, не допускаючи зносу препарату на сусідні культури.

Застосовуйте МІЛАГРО, КС на активно вегетуючі бур'яни в інтервалі температур від +15°C до +30°C.

Максимальна ефективність досягається при обробці бур'янів на стадії 2-4 листків у однорічних широколистих, 3-5 листків у злакових бур'янів та при висоті багаторічних злакових бур'янів 20-30 см.

МІЛАГРО, КС пригнічує розвиток багаторічних кореневищних бур'янів (осот (види), в'юнок полевий), якщо застосовується на стадії розетки у осотов (діаметр розетки 5-8 см) та довжині пагонів в'юнка не більше 10-15 см. Гербіцид можна застосовувати на різних стадіях розвитку кукурудзи - від 3 до 8 листків.

Додаткова інформація про товар, аналоги, порівняння цін на сайті: agro-xim.com.ua
Свържете се с автора на обявата
Кирилюк Андрій Іванович
Коментари
0
За да публикувате своя коментар, трябва да се регистрирате или влезте.