Продам гербіцид Тітус.

| Добавени: 26 април 2021, номер: 5397
65$
Производитель: CORTEVA 
Додаткову інформацію про продукт, аналоги та порівняння цін можна знайти на сайті: agro-xim.com.ua

Системний гербіцид Титус призначений для контролю однорічних і багаторічних злакових та однорічних двосім'ядольних бур'янів у посівах томатів та картоплі.

**Характеристики продукту:**
- Діюча речовина: римсульфурон 250 г/кг
- Механізм дії: післясходовий
- Форма випуску: ВГ, водорозчинні гранули
- Норма витрати робочого розчину: 300-400 л/га

**Переваги гербіциду Титус:**
- Унікальний. Єдиний гербіцид, який можна застосовувати на розсадних і висівних томатах на ранніх стадіях розвитку культури, має широке вікно застосування на томатах та картоплі.
- Ефективний. Відмінно знищує проблемні злакові бур'яни (ріпак, пирій, односім'яні).
- Хороша сумісність. Ідеальний партнер у бакових сумішах з іншими гербіцидами.

**Механізм дії гербіциду Титус:**
Титус - це чудовий системний гербіцид на основі римсульфурона. Римсульфурон поглинається через листя та переміщується до точки росту бур'янів. Він блокує поділ клітин в місцях росту пагонів та коренів. Видимі симптоми роботи гербіциду з'являються через кілька днів після внесення, а повна загибель настає через 15-25 днів. Менш вразливі бур'яни та рослини, які знаходяться в більш пізній фазі, можуть залишитися живими, але їх конкурентоспроможність з культурними рослинами у боротьбі за вологу та поживні речовини припиняється.

**Рекомендації щодо застосування препарату Титус:**
Титус безпечний для всіх сортів картоплі. У деяких випадках на молодих листках культури (незначна кількість сортів) після застосування препарату можуть спостерігатися прояви мармуровості (жовтіння). Ці симптоми не впливають на врожайність та насіннєві якості майбутнього посівного матеріалу. Оптимальна температура застосування Титусу +15-25 градусів Цельсія.

**Застосування гербіциду Титус забезпечує ефективний контроль таких бур'янів як:** лисохвіст, овсяг, плоскуха, пирій ползучий, просо, плевел, просо, тимофеевка, миші, гумай, щириця, пастуша сумка, дим'янка лікарська, мак дикий, ромашка, соняшник звичайний, підмаренник цупкий, редька дика, гірчиця полева, зірочатка, нетреба, гірчак, щавель, падалиця ріпсу всі види та інші бур'яни.

Більше інформації про продукт, аналоги та порівняння цін можна знайти на сайті: agro-xim.com.ua.
Свържете се с автора на обявата
Кирилюк Андрій Іванович
Коментари
0
За да публикувате своя коментар, трябва да се регистрирате или влезте.