Талендо - для контролю оїдіуму винограду та борошнистої роси в садах, Київська область.

| Добавени: 16 октомври 2024, номер: 21329
37.50$
Діюча речовина: проквіназид – 200 г/л
Препаративна форма: концентрат емульсії
Клас: квіназоліни
Упаковка: 1 літр
Виробник: Кортева
Культури, які обробляються: виноград, яблуні.

Талендо® - новітній фунгіцид для контролю борошнистої роси у насадженнях яблуні та винограду. Препарат має діючу речовину проквіназид, яка належить до класу квіназолінів і міститься у концентраті емульсії з вмістом 200 г/л. Упаковка містить 1 літр продукту, виготовленого компанією Кортева. Норма використання Талендо® становить від 0,175 до 0,25 літра на гектар оброблюваної площі.

Цей фунгіцид відзначається високою ефективністю та довготривалим захистом до 3 тижнів завдяки новому, комплексному механізму дії. Рекомендується як антирезистентний інструмент. Талендо® є першим в Україні фунгіцидом з ефектом імуномодулюючої дії (ІМД), який активує значну частину генів культури, що відповідають за природну захисну реакцію на патогени.

Препарат стимулює гени рослини, що ініціює внутрішні захисні реакції, що забезпечує підвищення стійкості насаджень яблуні та винограду до хвороб, підвищення ефективності контролю інших хвороб та зимостійкості насаджень. Проквіназид, діюча речовина препарату, пригнічує утворення, розповсюдження та проростання спор, забезпечуючи значне зниження рівня інфекції та надійний захист від патогенів.

Талендо® має виражений газ-ефект, що дозволяє повністю покрити робочу поверхню рослин і контролювати збудника хвороби навіть у важкодоступних місцях. Даний фунгіцид здатний контролювати оідіум навіть після змикання ягід завдяки "паровій фазі", що допомагає зберегти врожайність культурних рослин.

Рекомендується застосовувати Талендо® профілактично для досягнення найкращих результатів у захисті винограду від хвороб. Для максимальної ефективності рекомендується програма обприскувань: 2 обробки на яблуні та 3 обробки на виноградниках. Препарат можна застосовувати як окремо, так і у бакових сумішах з іншими системними препаратами для підвищення лікувальної дії.
Свържете се с автора на обявата
Юрій
Коментари
0
За да публикувате своя коментар, трябва да се регистрирате или влезте.