22.02.2021 в 12:07

Шибас та Лабуле Україна на виставці Зернові технології 2021

Закінчилася міжнародна виставка інноваційних рішень в зерновому господарстві «АгроВесна 2021».

Найбільша в Україні спеціалізована виставка сучасних технологій зернового господарства, що представляє комплекс інноваційних рішень для різних стадій виробництва, зберігання, переробки і транспортування зернових, бобових, круп'яних і олійних культур. 

 

Тому саме для вас, ми підготували щось новеньке: насіння від Французької селекції LABOULET SEMENCES від компанії ЛАБУЛЕ УКРАЇНА 

Представники компанії Шибас та директор від компанії Лабуле Україна Ернест Лабуле провели перемовини щодо подальшій співпраці та отримання статусу офіційного дистриб'ютора. 

Коротка інформація про компанію Лабуле  — це міцна сімейна компанія, яка була створена 135 років тому Ернестом ЛАБУЛЕ в місті Ерен (Франція, Пікарді) основною діяльністю якої було виробництво насіння конюшини. 

На сьогоднішній день виробництво зросло та урізноманітнилось завдяки успішному пошуку нових ринків збуту і сфер використання продукції, і цим самим осягнувши повний і конкурентний перелік кормових культур. 

У фірмі LABOULET нараховується більше ніж 80 висококваліфікованих працівників, які працюють в головному офісів місті Ерен Франція, компанія також співпрацює з більш ніж 500 фермерських господарств по виробництву високоякісного насіння сільськогосподарських культур. 

Діяльність компанії LABOULET включає в себе вивчення, виробництво та збут таких основних сільськогосподарських культур як: соняшник, кукурудза, горох, ріпак, олійний льон, кормові, пасовищні та газонні трави, вівсяниця, грястиця, конюшина, вика звичайна.

Назад до новин