Імідон - протруйник насіння цукрових буряків, кукурудзи та соняшнику проти шкідників, Київська облас

| Қосылды: 17 қазан 2024, саны: 28117
25$
Імідон (аналог Гаучо/Конф.Максі) - ефективний протруйник для насіння цукрових буряків, кукурудзи та соняшнику проти широкого спектру шкідників. Діюча речовина: Імідаклоприд. Препаративна форма: водорозчинні гранули. Хімічний клас: неонікотиноїди. Концентрація діючої речовини: 700 г/кг. Культури, на яких застосовують: цукрові буряки, соняшник, кукурудза. Від чого захищає: шкідники сходів (цикадки, мухи, жужелиці, дротяники, совки, попелиці). Тип дії: інсектицидний. Препарат оригінал: Гаучо. Виробник: Ранголі. Тарна одиниця: 1 кг.

Механізм дії протруйника Імідон: Імідон, 70% в.г., універсальний протруйник контактно-системної дії. Дія препарату полягає у блокуванні передачі нервового імпульсу в тілі комах-шкідників. Його застосовують для передпосівної обробки насіння. Після проростання імідон потрапляє в насіння, де накопичується. Під час проростання діюча речовина поглинається корінням рослини та переноситься в листя. Імідон рівномірно розподіляється по всій рослині, забезпечуючи тривалий захист проти основних сисних та грунтових шкідників.

Застосування протруйника: Перед обробкою необхідно ретельно відкалібрувати та очистити насіннєвий матеріал від пилу й домішків для забезпечення високої якості протруювання. Не застосовуйте препарат на пророслому, з пошкодженим насінні або на насінні з підвищеною вологістю. Імідон, 70% в.г., сумісний з іншими препаратами для обробки насіння. Однак перед змішуванням пестицидів слід перевіряти їх сумісність та безпечність для культури.

Переваги протруйника Імідон: оптимальний розвиток рослин на старті розвитку, толерантність до рослин, відсутність негативного впливу на якість насіння, можливість змішування з фунгіцидами та комплексом мікродобрив, зниження пестицидного навантаження, відсутність резистентності.

Інструкція з застосування Імідон: Культура - Шкідник - Норма витрати кг/т - Час обробки* Буряки цукрові - комплекс наземних та грунтових шкідників сходів - 55-65 - Передпосівна обробка насіння (10 л води на 1 т насіння)* Соняшник - комплекс наземних та грунтових шкідників сходів - 9-11 - Передпосівна обробка насіння (10 л води на 1 т насіння)* Кукурудза - комплекс наземних та грунтових шкідників сходів - 24-30 - Передпосівна обробка насіння (10 л води на 1 т насіння). Норма витрати робочої рідини протруйника: 10 л робочого розчину на 1 т насіння.
Жарнама авторына хабарласыңыз
Юрій
Пікірлер
0
Пікіріңізді жариялау үшін тіркелу немесе кіру қажет.