Конвеєр стрічковий горизонтальний з модульною стрічкою, Полтавська область.

| Кошулган: 17 Октябрь 2024, саны: 31832
0 грн.
Транспортер з модульною стрічкою для переміщення харчової продукції є важливим пристроєм у харчовій промисловості. Цей транспортер може використовуватися як інспекційний сортувальний стіл для ручного відділення неякісних продуктів. Модульна стрічка транспортеру виготовлена з вибраного типу пластику, враховуючи особливості транспортованої продукції. Наприклад, модульна стрічка може мати перфорацію для стікання води, що особливо корисно для м'яса, ягід, овочів і фруктів.

Рама та опорні ніжки конвеєра виготовлені з харчової нержавіючої сталі AISI 304 або конструкційної фарбованої сталі, в залежності від вимог замовника. Сталеві елементи пофарбовані порошковою фарбою й випалюються для забезпечення тривалої служби. До додаткового обладнання транспортера можуть входити колеса для швидкого переміщення, освітлення, датчики фіксації наявності продукції, лотки та розділювачі потоку.

Цей транспортер виготовляється на замовлення в короткі терміни, що дозволяє швидко впровадити його в дію в вашому виробництві. Додаткові опції обладнання можуть бути враховані в залежності від потреби й умов виробництва. Для отримання більш детальної інформації та консультації замовника, будь ласка, зв'яжіться з нами за телефоном +38-099-280-5973 (Viber).
Жарнаманын автору менен байланышыңыз
Олександр Докучаєв
Комментарийлер
0
Пикириңизди жарыялоо үчүн каттоо же кирүү керек.