Пілот - селективний гербіцид проти бур'янів на посівах буряків і лікарських рослин, Київська область

| Кошулган: 17 Октябрь 2024, саны: 30031
16$
Пілот® - селективний системний гербіцид для боротьби з однорічними дводольними бур’янами на посівах буряків і лікарських рослин. Діюча речовина: метамітрон 700 г/л. Препаративна форма: концентрат суспензії. Хімічна група: Метамітрон належить до класу 1,2,3-триазинонів, відзначається системною дією. Клас токсичності: Класифікація ВООЗ: ІІІ. Культури: Буряки цукрові, лікарські рослини. Виробник: Август. Форма: каністра 10 л., ціна вказана за 1л.

Переваги препарату Пілот®:
- толерантність культури у всіх фазах вирощування;
- знищення перерослої лободи білої;
- дія на бур'яни через коріння і листки.

Характеристика діючої речовини: метамітрон належить до класу 1,2,3-триазинонів, відзначається системною дією. Спектр дії: чутливі до Пілоту®: вероніка, галінсога дрібноквіткова, гірчак, гірчиця полова, сухоперик (види), кучерявець Софії, рутка лікарська, зірочник середній, капуста полова, кокія винна, жовтозілля звичайне, лутига, лобода, грицики звичайні, пасльон чорний, жабрій, підмаренник чіпкий, портулак городній, ромашка, редька дика, пальчатка кров'яна, триреперник непахучий, щириця, глуха кропива пурпурова, талабан половий, фіалка полова.

Механізм дії Пілоту®: пригнічує однорічні дводольні бур'яни на ранніх стадіях їхнього розвитку, проникаючи через коріння і листки, та порушує фотосинтез у бур'янів. Швидкість впливу: бур'яни гинуть у момент прикладання засобу чи протягом декількох тижнів після застосування. Оскільки Пілот® проникає в рослини переважно через коріння, його використання дозволяє затримати появу інших бур'янів. Період дії: препарат забезпечує захист культури від 3 до 12 тижнів в залежності від погодних умов і ступеня очищеності поля від бур'янів.

Сумісність: Для розширення спектра дії Пілоту® можна застосовувати в комбінації з гербіцидами Біцепс® Гарант, а також із дозволеними грамініцидами (Міура® та інші).

Регламент застосування Пілоту®:
- Буряки цукрові, кормові, столові (крім пучкового товару): 1,5 - 2 л/га - обприскування посівів по сходам бур'янів з повторною обробкою через 8 - 14 днів при повторному проростанні бур'янів.
- Бур'яни, в суміші з 1 - 1,5 л/га біцепс або біцепс гарант з подальшою обробкою через 8 - 14 днів при повторному проростанні бур'янів.
- Грунт до посіву, до сходів культури або обприскування посівів у фазі 1 - 2 справжніх листків культури.

- Шалфей мускатний (1-го року вегетації): обприскування плантацій у фазі 4 - 6 листків культури.
- М'ята перцева (осінні посадки): обприскування грунту до посадки а
Жарнаманын автору менен байланышыңыз
Юрій
Комментарийлер
0
Пикириңизди жарыялоо үчүн каттоо же кирүү керек.