Белкар - післясходовий гербіцид для осіннього застосування в посівах ріпаку озимого, Київська област

| Додадено: 17 октомври 2024, број: 30004
55$
**Белкар®** - гербіцид широкого спектру дії для осіннього застосування у посівах озимого ріпаку. Препаративна форма: Концентрат емульсії. Діюча речовина: Галуксифен-метил, 9,6 г/л + піклорам, 48 г/л. Хімічна група: Арилпіколінати + піридин-карбоксилові кислоти. Культура: Польові Так. Виробник: Corteva. Пакування: каністра 3л, ціна вказана за 1л.

**Основні переваги Белкар®:**
- Створений на основі інноваційної молекули Arylex Active.
- Має широке вікно застосування: від появи першої пари листя (ВВСН 12) до стадії 6-ти листків включно (ВВСН 16).
- Ефективний проти підмаренника чіпкого, маку дикого видів ромашки та інших.
- Контролює ряд дводольних бур'янів з родини капустяних.
- Сумісний з різними програмами захисту рослин, які використовуються в посівах ріпаку.
- Дієвий за прохолодних умов.

**Рекомендації по використанню Белкар®:**
Оптимальна температура навколишнього середовища для застосування препарату знаходиться в межах від +8 до +25 °C. Препарат рекомендується застосовувати восени в нормі 0,25 л/га, починаючи з фази 2-х сформованих справжніх листків до 6-ти листків культури та в ранні фази розвитку широколистяних бур'янів. Сумісний в бакових сумішах з більшістю засобів захисту рослин (крім регуляторів росту та фосфорорганічних інсектицидів). Перед змішуванням рекомендується провести тест на сумісність препаратів, які будуть використовуватися в баковій суміші.

**Період і норми внесення Белкар®:**
Культура - Норма внесення, л/га - Спектр дії - Період внесення*
Озимий ріпак - 0,25 - Однорічні дводольні бур'яни - Обприскування вегетуючих рослин з фази 2-х справжніх листків до фази 6-ти справжніх листків включно.

**Як працює гербіцид Белкар?**
Белкар - інноваційне рішення на основі двох діючих речовин: Арілекс Актив (галуксіфен-метил) і піклорам. Арілекс Актив є першою діючою речовиною з нового класу гербіцидних молекул - арілпіколінати. Піклорам також належить до групи системних гербіцидів-синтетичних ауксинів, з типовим зростання-регулюючим дією. Обидві речовини викликають порушення росту і ділення клітин шляхом придушення біосинтезу ароматичних кислот. Ці речовини проникають в рослини через листя та коріння, добре пересуваються по рослині, що забезпечує тривалу грунтову та листову дію проти бур'янів.
Контактирајте со авторот на рекламата
Юрій
Коментари
0
За да го објавите вашиот коментар, мора да регистрирате или најавите.