Гербіцид Кратос KE (Ацетохлор 900 г/л), аналог Харнес, Миколаївська область.

| Додадено: 17 октомври 2024, број: 29962
325 грн.
Гербіцид Кратос KE (Ацетохлор 900 г/л) є аналогом Харнесу та призначений для контролю однорічних злакових та двокотильних бур'янів у вирощуванні соняшнику, кукурудзи, сої та інших економічно важливих культур.

**Характеристики продукту:**
- Діюча речовина: ацетохлор, 900 г/л
- Хімічний клас: хлорацетиліди
- Форма випуску: концентрат емульсії (КЕ)
- Упаковка: каністри по 10 л та 20 л
- Швидкість та тривалість захисної дії: гербіцид починає діяти одразу після застосування. Тривалість дії ацетохлору становить близько 60 днів (залежно від вологості верхнього шару ґрунту, рівномірного розподілу робочої рідини та часу появи сходів культури).

**Механізм дії:**
Діюча речовина - ацетохлор - поглинається з ґрунту переважно через пагони бур'янів та їх корінці. Вона інгібує синтез білків у бур'янах, починає діяти одразу після застосування і продовжується протягом вегетаційного періоду.

**Властивості та переваги Кратос:**
Гербіцид Кратос ефективно видаляє більшість бур'янів у вирощуванні сільськогосподарських культур, від яких неможливо позбутися механічним шляхом. Використання препарату дозволяє провести посів культур у більш ранні строки, що сприяє ефективнішому використанню зимово-весняної вологи.

**Умови зберігання та термін придатності:**
Препарат зберігається протягом трьох років у заводській упаковці при температурі від +5 °C до +35 °C.

**Попередження:**
Увага! Заборонено застосовувати на ділянки, які вже були оброблені раніше, це може призвести до загибелі культурних рослин!

**Класифікація WHO, токсикологічні характеристики:**
Клас ІІ.

**Шкідливі об'єкти:**
- Високочутливі та середньочутливі: овес, горець, канатник, лебеда, осот, пролісник, щетинник, ромашка, росичка, чина, щириця, якірці.
- Слабочутливі: амброзія, гірчиця, дурман, звіздочка, очниця, молочай, дурнишник, подмаренник, редька, димлянка, підсонечник.
Контактирајте со авторот на рекламата
Константин
Коментари
0
За да го објавите вашиот коментар, мора да регистрирате или најавите.