Старгезан - селективний гербіцид для захисту сої та соняшнику від злакових бур'янів, Київська област

| Додадено: 17 октомври 2024, број: 29944
10$
Гербіцид "Старгезан 500" є досходовим та післясходовим селективним гербіцидом, який призначений для боротьби з однорічними дводольними та злаковими бур’янами у посівах різних сільськогосподарських культур. Діюча речовина - Прометрин. Препаративна форма - концентрат суспензії. Хімічний клас - триазини. Концентрація діючої речовини: 500 г/л. Виробник: ТерраВіта Україна. Продукт упаковується у каністри по 10 л, ціна вказана за 1 л.

СПЕКТР ЧУТЛИВОСТІ БУР’ЯНІВ ЗА ВИКОРИСТАННЯ ГЕРБІЦИДУ "СТАРГЕЗАН 500":
Березка (види), буркунлікарський, вероніка плющолиста, грицики звичайні, галінсога, гірчиця польова, жабрій звичайний, дурман звичайний, дворядник степовий, зірочник середній, кропивадводомна, куряче просо, лобода біла, мати-й-мачуха, мишій (види), осот городній (сходи з насіння), роман польовий, талабан польовий, шпергель звичайний, череда, щириця (види).

ЗАСТОСУВАННЯ ГЕРБІЦИДУ:
Норми витрати препарату залежать від механічного складу ґрунту та потенційної забур’яненості. Рекомендується проводити якісний передпосівний обробіток ґрунту для досягнення максимального ефекту. У посушливих умовах рекомендується провести обробку препарату на глибину 2–3 см, а також не виконувати міжрядні обробки після внесення препарату "Старгезан 500", оскільки це може знизити його ефективність на бур’яни.

ПЕРЕВАГИ ГЕРБІЦИДУ "СТАРГЕЗАН 500":
Препарат має тривалу захисну дію протягом 6–10 тижнів в залежності від ґрунтово-кліматичних умов та норми витрати препарату. Він забезпечує надійний захист сільськогосподарських культур завдяки широкому спектру дії на однорічні дводольні та злакові бур’яни, є чудовим партнером для сумішей з іншими ґрунтовими гербіцидами, а також не залишає післядії на наступні культури сівозміни.

Інструкція щодо застосування:
- Соняшник: злакові бур'яни, однорічні дводольні бур’яни - 2,0–4,0 л/га, обприскування до або під час посіву, до сходів культури.
- Соя: злакові бур'яни, однорічні дводольні бур’яни - 3,0–5,0 л/га, обприскування ґрунту до появи сходів культури.
- Картопля: 3,0-4,0 л/га, обприскування ґрунту до появи сходів культури.
- Горох: 3,0-5,0 л/га, обприскування ґрунту до появи сходів культури.
- Морква: 2,0-3,0 л/га, обприскування ґрунту до посіву або в фазі 1-2 справжніх листків у культурі.
- Коріандр: 3,0-4,0 л/га, обприскування ґрунту до появи сходів культури або у фазі 2-3 справжніх листків у культурі.
Контактирајте со авторот на рекламата
Юрій
Коментари
0
За да го објавите вашиот коментар, мора да регистрирате или најавите.