Дикий Герб Супер - Гербіцид проти бур'янів в посівах кукурудзи та зернових колосових, Київська облас

| Добавлено: 17 10сарын 2024, номер: 30000
4 200 грн.
**Дікогерб Супер**

**Діюча речовина:** МЦПА + дикамб у вигляді диметиламінних солей у кислотному еквіваленті, 660 г/л + 90 г/л

**Паративна форма:** розчинний концентрат

**Упаковка:** 10 л, ціна вказана за каністру

**Опис:**
Дікогерб Супер - гербіцид, який гарантовано контролює хвощ, берізку та осот на 97% в посівах кукурудзи та зернових колосових. За рахунок двох діючих речовин він ефективно знищує найбільш проблемні бур’яни, включаючи їх кореневу систему. Вже через 3-4 години після обробки спостерігається швидкий візуальний ефект. Крім того, контролюється падалиця ріпаку та соняшнику, в тому числі стійка до ALS-інгібіторів.

**Механізм дії:**
Обидві діючі речовини відносяться до групи синтетичних ауксинів, які впливають на інтенсивність поділу клітин і дихальні процеси у рослинах, призводячи до ослаблення надходження поживних речовин і виснаження запасів вуглеводів, що призводить до загибелі чутливих рослин.

**Поглинання і переміщення у рослині:**
Дікогерб Супер поглинається переважно листям бур’янів і швидко поширюється системно по всій рослині до точок росту, включаючи підземні.

**Особливості застосування:**
Рекомендується застосовувати у безвітряну погоду при температурі від 12 до 25 °C та відсутності опадів протягом щонайменше 2 годин після обробки. Не застосовувати, якщо очікуються заморозки.

**Культура - Бур’ян - Норма, л/га - Спосіб, час обробки:**
- **Кукурудза:** Однорічні та багаторічні дводольні - 0,75 – 1,25 - Обприскування культури у фазі 3 – 5 листків (BBCH 13 – 15)
- **Пшениця озима, ячмінь ярий:** Однорічні та багаторічні дводольні - 0,6 – 1,2 - Обприскування у фазі кущіння культури (ВВСН 21 – 29)
Свяжитесь с автором объявления
Юрій
Сэтгэгдэл
0
Сэтгэгдлээ нийтлэхийн тулд та бүртгүүлэх эсвэл нэвтрэх шаардлагатай.