Kerb 80 EDF (Керб) 1 кг - вибірковий гербіцид перед- та післясходовий, Волинська обл.

| Добавлено: 17 Октябрь 2024, номер: 30034
95 евр.
**Керб 80 EDF (Керб) - вибірковий гербіцид для післясходового контролю**

Керб 80 EDF (Керб) - вибірковий гербіцид для контролю злаків, деяких широколистяних бур'янів і повивилки. Зареєстрований для використання на люцерні та рапсі. Надає ефективний контроль за злаками та широколистяними бур'янами на ранніх стадіях росту, а також післясходове вплив на повивилку. Виробляється у формі водорозчинних гранул.

**Склад:**
- Пропізамід 800 г/кг

**Дозування:**
- 1.25-1.75 кг/га

Пропізамід рекомендований для боротьби з проростаючими насіннями бур'янів (до появи сходів), діючи через кореневу систему рослин. Цей препарат ефективний у боротьбі з повивилками на цукровому буряку.

Застосовують для знищення повивилок. Норми витрати:
- В посадках цукрового буряку: 1.25-1.75 кг/га (обробка на фазі 2-3 пар поточних листків культури);
- На насінних посівах люцерни: 1.25-2.00 кг/га (на фазі 3-4 поточних листків до зрощування рядків культури);
- Для знищення багаторічних та однорічних корінцевищних бур'янів на насінних старих посівах клевера та люцерни в період спокою: 1.0-1.5 кг/га (обробка весною або пізно восени).

Препарат практично немає токсичності для бджіл та інших корисних комах. Купити гербіцид Керб можна в компанії Новосад. Пропізамід (препарат Керб 80) використовують проти пира. Гербіцид потребує значної кількості вологи, тому обробку рекомендовано проводити восени до настання морозів. Дозу препарату - 1.25-1.75 кг/га, добре поєднується з іншими гербіцидами.
Свяжитесь с автором объявления
Sergiy
Комментарии
0
Чтобы опубликовать свой комментарий, Вы должны зарегистрироваться или войти.