Правові аспекти порушення приватності та захисту персональних даних

Харків | Додано: 15 квітня 2024, номер: 10322
100 грн.
Попередня консультація адвоката по телефону - безкоштовно.
Правові аспекти порушення приватності та захисту персональних даних є дуже важливі в сучасному цифровому світі, де особиста інформація знаходиться під загрозою через технологічний розвиток та збільшення обсягів обробки даних.
- Законодавство України про захист даних має ряд законів та нормативно-правових актів, які регулюють збір, зберігання та обробку персональних даних.
Закон України "Про захист персональних даних" визначає основні принципи захисту персональних даних, права суб’єктів даниих, порядок збереження та захисту даних, відповідальність за порушення законодавства про захист даних.
ЗУ " Про інформацію" містить положення щодо захисту персональних даних та регулює доступ до інформації, яка становить конфіденційну та особісту інформацію.
- Про права суб’єктів даних.
Ці права спрямовані на захист і контроль за персональними даними суб’єктів та визначаються для забезпечення прозорості та довіри в обробці персональних даних в Україні.
- Вимоги до організацій.
- Відповідальність і штрафи. Законодавство передбачає відповідальність за порушення правил захисту даних.
- Міжнародні стандарти.
Записатися на консультацію, а також отримати інформацію щодо юридичних послуг, що надаються, Ви можете зателефонувавши нам. 
Зв'яжіться з автором оголошення
АО АМУ
06x xxx xxxx
WhatsApp 06xxxxx
Viber 06xxxxx
Telegram htxxxxx
Комментарии
0
Чтобы опубликовать свой комментарий, Вы должны зарегистрироваться или войти.
Інші схожі оголошення
Консалтинг
88 777 грн.
Київ, Подольский
Сьогодні
7:05
Консалтинг
78 888 грн.
Київ, Святошинский
Сьогодні
7:05
Консалтинг
78 888 грн.
Київ, Святошинский
Сьогодні
7:05
Консалтинг
78 888 грн.
Київ, Святошинский
Сьогодні
7:05
Консалтинг
78 888 грн.
Київ, Деснянский
Сьогодні
7:05
Тел.:
09x xxx xxxx
06x xxx xxxx
WhatsApp:
06xxxxx
Viber:
06xxxxx
Telegram:
htxxxxx
3 перегляди оголошення
0 сьогодні