Етофол - надійний та технологічний ґрунтовий гербіцид на цукрові та столові буряки, Київська область

| Добавлено: 17 октября 2024, номер: 30037
15$
Етофол - надійний та технологічний грунтовий гербіцид для цукрових та столових буряків, який бореться проти дводольних та злакових бур'янів. Діюча речовина: Етофумезат. Концентрація діючої речовини: 500 г/л. Препаративна форма: Концентрат Суспензії. Хімічний клас: похідні бензойної кислоти. Виробник: ЮПЛ (США). Пакування: пластикова каністра 5 л, ціна вказана за 1 л.

Переваги препарату:
- Розширення спектру контролю бур'янів;
- Відмінний партнер для бакових сумішей;
- Висока селективність;
- Гнучкість у застосуванні.

Механізм дії:
Етофумезат проникає в корені та проростаючі пагони, забезпечуючи тривалу ґрунтову дію. Інгібує ріст меристемних тканин, гальмує поділ клітин і обмежує утворення воскового покриву.

Ефективність:
Найкращий контроль бур'янів забезпечується, здебільшого, у фазі сім'ядоль у дводольних та проростаючих пагонів у злакових. Гербіцид погано проникає через сформовану кутикулу листків, тому своєчасний обробіток значно покращує гербіцидний ефект.

Особливості застосування:
Гербіцид Етофол чудово комбінується з іншими гербіцидами в системі захисту буряків. Відсутні обмеження у сівозміні, починаючи з осіннього посіву. Потребує оптимальної вологості ґрунту. Ґрунтова дія знижується за посухи та у випадку високого вмісту органічних речовин у ґрунті. Потрібно обмежити застосування препарату, якщо культура перебуває у стресовому стані. Не рекомендується проводити міжрядні обробітки ґрунту протягом 7 днів після обробки.

Регламент застосування:
Культура - Норма витрати - Час обробки - Кратність обробок
Буряки цукрові та столові-однорічні дводольні бур’яни, злакові бур'яни-1,0 - 2,0 л/га-Обприскування ґрунту до сівби, під час сівби, після сівби, але до появи сходів культури-Одна за сезон.
Рекомендована норма витрати робочого розчину — 200-300 л/га.

Рекомендації щодо розпилювачів:
Для забезпечення якісного внесення препарату та його високої ефективності рекомендується використовувати двоплощинні форсунки IDTA, IDKT з розміром крапель 450-600 МОД μm.

Сумісність:
Препарат сумісний з усіма післясходовими гербіцидами для буряків. Поширеними є поєднання з діючими речовинами: фенмедифам та десмедифам (Бітап ФД-11), метамітрон (Метафол).
Свяжитесь с автором объявления
Юрій
Комментарии
0
Чтобы опубликовать свой комментарий, Вы должны зарегистрироваться или войти.