Polyversum WP (Поліверсум) 50 г - біологічний фунгіцид (Польща), Волинська область.

| Добавлено: 16 октября 2024, номер: 21216
740 грн.
Polyversum WP (Поливерсум) є біологічним фунгіцидом та стимулятором росту рослин, який містить живий хижий гриб Pythium oligandrum. Цей природний фунгіцид використовується для захисту багатьох овочевих та ягідних культур, а також для садів та виноградників. Polyversum застосовується для екологічного захисту рослин від хвороб.

Pythium oligandrum може створювати з коренем рослини симбіоз (мікоризу) та захищати рослину від проникнення інших видів грибів, включаючи хвороботворні. Це може вирішити проблему з кореневою раковиною у малини, вільтом у смородині та іншими хворобами.

Норма витрат Polyversum: 0,15-0,2 кг/га

Застосування Polyversum:
- Малина: від сірої гнилі та замирання пагонів
- Земляника: від сірої гнилі
- Виноград: від мілдью та оїдіуму

Рекомендовані дози та періоди застосування Polyversum для різних культур наведені у вищезазначеному описі.

Polyversum працює найефективніше в середовищі з температурою від 12 до 25 °C та рН 5,5-7,5. Після застосування Polyversum не рекомендується використовувати хімічні фунгіциди.

Спосіб застосування Polyversum:
1) Перед використанням спори гриба Pythium oligandrum, які є діючою речовиною препарату, потребують попередньої активації.
2) Після активації грибних спор Polyversum можна застосовувати за допомогою розпилювача.

Polyversum WP - ефективний біологічний засіб для захисту рослин від хвороб та стимулювання їх росту, який може бути використаний в овочевих господарствах, садах та виноградниках для підвищення врожайності та якості продукції.
Свяжитесь с автором объявления
Sergiy
Комментарии
0
Чтобы опубликовать свой комментарий, Вы должны зарегистрироваться или войти.