Штефмітоат - Високоефективний системний інсекто-акарицид проти широкого спектру шкідників, Київщина.

| Добавлено: 21 октября 2024, номер: 32008
7$
Інсектицидно-акарицидний препарат Штефмитоат є високоефективним системним засобом для боротьби з широким спектром шкідників на посівах цукрового буряку, озимої пшениці та ріпаку. Основною діючою речовиною є диметоат у концентрації 400 г/л. Препарат поставляється у формі концентрату, що емульгується.

Штефмитоат може бути застосований на культурах пшениці, ріпаку та цукрового буряку для боротьби з такими шкідливими об'єктами як бліхи, злакові мухи, капустяна тля, капустяний стручковий комарик, клоп шкідлива черепашка, листова тля, матовий мертвоїд, мінуюча муха, пиявиця, ріпаковий пильщик, тли та трипси.

Виробником препарату є ТОВ «Штефес», а упаковка доступна у формі 20-літрових контейнерів. Препарат має контактно-шлункову дію, яка швидко поглинається рослиною та пригнічує синтез холінестерази, спричинюючи параліч центральної нервової системи у шкідників.

Штефмитоат має кілька переваг: він ефективно бореться з більшістю небезпечних шкідників, може застосовуватися у широкому температурному діапазоні, захищає рослини від шкідників, стійких до піретроїдів, та не спричиняє фітотоксичності.

Препарат є сумісним з препаратами виробництва ДДЕ ФАРМ АГ. Рекомендовано застосовувати його при температурі від +10 до +25 ºC, уникаючи спекотних днів та сильного сонячного випромінювання. Норма витрати препарату залежить від культури та шкідливих об'єктів і може коливатися від 1 до 1,5 л/га.

Обприскування посівів слід проводити під час вегетації культури, щоб попередити появу шкідників або за досягнення шкідливими об'єктами економічного порогу шкодочинності. Норма витрати робочого розчину зазвичай становить від 200 до 300 л/га.
Свяжитесь с автором объявления
Юрій
Комментарии
0
Чтобы опубликовать свой комментарий, Вы должны зарегистрироваться или войти.
Другие похожие объявления
Инсектициды
700 грн.
Винница
Вчера
15:11
Инсектициды
1 грн.
Киев
Вчера
15:11
Инсектициды
1$
Одесса
Вчера
15:11
Инсектициды
1$
Одесса
Вчера
14:51