Сульфат амонію гранульований коксохімічний

Київ | Додано: 24 березня 2021, номер: 5177
8 900 грн.
Амоній сірчанокислий гранула
Амоній сірчанокислий має слабку злежуваність і дуже низьку гігроскопічність, що робить його легкотехнологічним при зберіганні і застосуванні.
Крім азоту (не менше 21%), сульфат амонію містить в кислоти, тому сульфат амонію є джерелом сірки для харчування.
Амоній, що входить в сульфат амонію, добре доступний рослинам, мало рухливий і не вимивається з грунту, що дає можливість широкого його застосування в якості основного добрива, так і під час весняного підживлення.
Сульфат амонію рекомендується для культур, які вимогливі до сірки, а також для добрива на підкислених і кислих грунтах. своєму складі сірку (не менше 24%) - необхідний елемент живлення культур, як і азот, входить до складу білків і аміно- кислот і займає за змістом третє місце після азоту і фосфору.
Сірка, в міру окислення сприяє вивільненню в розчин і збільшує доступність для рослин калію, кальцію, магнію, заліза.
Також в добриві містяться біологічно засвоювані з'єднання заліза. Частина сірки в рослинах знаходиться у вигляді солей сірчаної кислоти, тому сульфат амонію є джерелом сірки для харчування.
Амоній, що входить в сульфат амонію, добре доступний рослинам, мало рухливий і не вимивається з грунту, що дає можливість широкого його застосування в якості основного добрива, так і під час весняного підживлення. Сульфат амонію рекомендується для культур, які вимогливі до сірки, а також для добрива на підкислених і кислих грунтах.
Зв'яжіться з автором оголошення
Олександр
Комментарии
0
Чтобы опубликовать свой комментарий, Вы должны зарегистрироваться или войти.
Інші схожі оголошення
Мінеральні
23 000 грн.
Київ
21 квітня
Мінеральні
17 500 грн.
Кам'янець-Подільський
19 квітня
Мінеральні
31 500 грн.
Кропивницький
10 квітня
Мінеральні
32 500 грн.
Кропивницький
10 квітня
Telegram:
06xxxxx
48 переглядів оголошення
0 сьогодні