Імід БТ - Високоефективний інсектицидний препарат для насіння від шкідників, Київська область.

| Қосылды: 17 қазан 2024, саны: 28110
2 500 грн.
Імідаклоприд - високоефективний інсектицидний протруйник для обробки насіння, призначений для боротьби з широким спектром шкідників. Діюча речовина: імідаклоприд, у концентрації 500 г/л. Препарат поставляється у формі концентрату, який тече. Токсикологічна характеристика відповідає 3-му класу небезпечності. Виробник: Океан Інвест. Упаковка: 5 л.

Переваги препарату:
- Забезпечує екологічний захист;
- Високоефективний протруйник проти ґрунтових та наземних шкідників;
- Має швидку та тривалу інсектицидну дію;
- Є оптимальним партнером для бакових сумішей;
- Не викликає фітотоксичності при дотриманні рекомендованих норм;
- Міцно утримується на зерні;
- Забезпечує максимальний захист коріння та проростків рослин.

Спосіб застосування та норми витрат:
- **Зернові:** Спектр дії - дротяники, шведські мухи, злакові мухи, совки, цикадки; Норма витрат - 0,4-0,5 л/т; Спосіб і час обробки - обробка насіння перед посівом.
- **Кукурудза:** Спектр дії - дротяники, шведські мухи; Норма витрат - 5,0-10,0; Спосіб і час обробки - обробка насіння перед посівом.
- **Соняшник:** Спектр дії - ґрунтові шкідники; Норма витрат - 8,0-12,0; Спосіб і час обробки - обробка насіння перед посівом.
- **Ріпак:** Спектр дії - хрестоцвітні блішки, ґрунтові шкідники; Норма витрат - 3,0-6,0; Спосіб і час обробки - обробка насіння перед посівом.

Імідаклоприд сумісний з більшістю фунгіцидних протруйників, наприклад Креатор БТ. Проте, рекомендується перевіряти їх на сумісність у кожному конкретному випадку.

Механізм дії:
Імідаклоприд має системну дію, проникає в проростки та молоді рослини з насіння, захищаючи їх від шкідників у найбільш вразливий період росту. Діюча речовина імідаклоприд впливає на нервову систему шкідників, що призводить до їхньої гибелі без можливості розвитку резистентності.

Рекомендації щодо застосування:
Протруювання насіння рекомендується проводити безпосередньо перед посівом за допомогою автоматизованих протруювальних машин. Важливо використовувати високоякісне очищене насіння для досягнення максимальної ефективності препарату.
Жарнама авторына хабарласыңыз
Юрій
Пікірлер
0
Пікіріңізді жариялау үшін тіркелу немесе кіру қажет.