Максим ХЛ - протруйник насіння кукурудзи, соняшнику, гороху, сорго, сої, ріпаку та буряків, Київщина

| Қосылды: 17 қазан 2024, саны: 28096
4 600 грн.
Максим XL - ефективний препарат, який має високі характеристики для боротьби з ґрунтовими інфекціями та хворобами молодих сходів у культурах таких як кукурудза, соняшник, горох, сорго, соя, ріпак та цукрові буряки. Основними активними речовинами у складі суспензії є флудіоксоніл та металаксил, які забезпечують ефективний та тривалий захист рослин.

Максим XL має вміст 25 г/л флудіоксонілу та 10 г/л металаксилу. Цей препарат належить до хімічної групи фенілпіролів і феніламідів і представлений у формі текучого концентрату суспензії. Класифікація ВООЗ відносить Максим XL до III класу токсичності.

Цей препарат має широкий спектр дії, захищаючи рослини від кореневої, білої, фузаріозної та стеблової гнилі, плісняви насіння, пероноспорозу та аскохітозу. Максим XL стимулює зростання посівного матеріалу, стабілізує густоту посіву, знищує внутрішні інфекції, підвищує енергетичний потенціал рослин та забезпечує їх ефективний захист.

Препарат відмінно поєднується з іншими пестицидами, має хорошу сумісність із застосуванням на зернових культурах та молодих сходах. Рекомендується дотримуватися правильних пропорцій при приготуванні робочого розчину та враховувати рекомендації виробника для оптимального результату.

Діапазон дозування та область застосування для культур:

- Кукурудза: 1,0 л/т насіння, 7,0-8,0 л води/т;
- Цукрові буряки: 6,0 л (в залежності від вологості насіння);
- Соняшник: 6,0 л, 8,0 л води/т;
- Горох, соя: 1,0 л, 9,0 л води/т;
- Ріпак: 5,0 л, 6,0-10,0 л води/т;
- Сорго: 1,0-6,0 л, 5,0-10,0 л води/т.

Максим XL - надійний помічник у боротьбі з шкідниками та хворобами рослин, який допомагає забезпечити високий врожай та зберегти врожаї від негативного впливу зовнішніх факторів.
Жарнама авторына хабарласыңыз
Юрій
Пікірлер
0
Пікіріңізді жариялау үшін тіркелу немесе кіру қажет.